Forum: O MyViMu

znowu problem!

Obserwuj wątek

8 lutego 2010, edytowany: 8 lutego 2010 #

Nie chodzi mi o to, wiem, że muszę umeiscic kolekcję w kategorii, ale nie mogę WYJŚĆ z edytora kategorii!!!
Nie mogę cofnąc!!! Strona jakby mi się zacina i pozostaje jedynia przycisk anuluj!!!
Tak samo teraz, nie mogłem dodac odpowiedzi bo ZERO reakcji na kliknięcie na napisz "ODPOWIEDZ"
To wina mojej przeglądarki czy jak ??? Menu dodania kolekcji do kategorii mi nie działa, nie mogę z niego wyjsc.

PS> PROBLEM ZAŻEGNANY! OKAZAŁO SIĘ, ŻE PRZEGLĄDARKA Internet Explorer nie czyta strony. MOZILLA sobie radzi. Proszę o usunięcie 2ch moich tematów :)

8 lutego 2010 #

Czy możemy jeszcze prosić o wersję przeglądarki pod którą wystąpiły problemy? (menu "Pomoc" -> "Internet Explorer - Informacje")

Pomoże nam to zdiagnozować problem i naprawić edytor kategorii.

16 lutego 2010 #

W sytuacji gdy mamy już wstawione osiem zdjęć do jakiegoś eksponatu i po jakimś czasie chcemy jedno z tych ośmiu zdjęć usunąć żeby zastąpić je lepszym, nie ma takiej możliwości.

Podobnie rzecz się ma gdybyśmy tylko chcieli zmienić kolejność tych ośmiu wstawionych zdjęć. Obydwie funkcje: "Zmień kolejność lub usuń zdjęcia" nie działają.

Gdy liczba wstawionych wcześniej zdjęć jest mniejsza niż osiem wszystko działa poprawnie.

16 lutego 2010 #

Już sprawdzamy co jest nie tak i postaramy się to naprawić najszybciej jak to jest możliwe.

Zaloguj się aby odpowiedzieć