7. Skorpio "Kelj fel" 1977 w Muzeum użytkownika keram568 w MyViMu.com

7. Skorpio "Kelj fel" 1977

OPCJE:
Zdjęcia na licencji:
Eksponaty w kolekcji
7 / 8
<
>
Płyta analogowa

Skorpio "Kelj fel" 1977

MHV felvetel -MHV Recording

Made in Hungary 1977

SLPX 17512

Skorpió – węgierska grupa rockowa, założona w lipcu 1973 r. przez Károlya Frenreisza (gitara basowa, sax, wokal), byłego członka zespołu Locomotiv GT wraz z muzykami zespołów węgierskich Hungária i Mini .

Dyskografia



* A rohanás (1974) wydany na "Lp" i "CD"

* Ünnepnap (1976) wydany na "Lp" i "CD"

* Kelj fel! (1977) wydany na "Lp"

* Gyere velem! (1978) wydany na "Lp"

* The Run (1978) wersja angielska, album nagrany w Szwecji (wytwórnia Habima), wydany na "Lp"

* Új! Skorpió (1980) wydany na "Lp"

* Zene tíz húrra és egy dobosra (1981) wydany na "Lp"

* Aranyalbum 1973-1983 (1983) album kompilacyjny - składanka, wydany na "Lp"

* Azt beszéli már az egész város (1985) wydany na "Lp"

* A show megy tovább (1993) wydany na "CD"

* Skorpió ’73-’93 (1993) album kompilacyjny - składanka, wydany na "CD"
Data dodania: 20 lutego 2011
Datowanie przedmiotu: 1977
Miejsce pochodzenia: Węgry
Stan eksponatu: Bardzo dobry
Pomóż uzupełnić opis Dowiedz się więcej Zauważyłeś błąd lub wiesz coś więcej na temat tego eksponatu?
Zasugeruj właścicielowi poprawiony opis i Zdobądź punkty dla swojego muzeum!

Eksponat jest widoczny w następujących kategoriach serwisu.

Eksponat został odwiedzony łącznie 555 razy od 20 lutego 2011
Reklama
Dodaj komentarz
Publikowane komentarze są prywatnymi opiniami użytkowników portalu. MyViMu.com nie ponosi odpowiedzialności za ich treść.

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.

Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.