FOTO FORUM
Patronat medialny
Polecamy

LOSOWY EKSPONAT
Stanisławów
Stanisławów
Stanisławów
Stanisławów

zmiany w opisie eksponatu

23 sierpnia 2017
Witam. Nie dopatrzyłem się na forum interesującego mnie problemu. Moze zwyczajnie robię coś nie tak lub nie w tym miejscu. Problem (dla mnie jednak pozostaje) Rzecz dotyczy opisó eksponatów. Raz opisany eksponat nie wiem jak zmienić czy zwiększyć objetość tekstu lub zwyczajnie kiedy chcę poprawić błąd... Kiedy robie to na stronie przy opisie widnieje napis aktywny "edycja" po kliknieciu opis całkiem znika. Proszę o jasna podpowiedź jak dokonać zmiany w tekście opisu własnego eksponatu? Dziękuję i niecierpliwością oczekuje podpowiedzi :)
23 sierpnia 2017
wiadomość zablokowana
23 sierpnia 2017
Opis eksponatu można edytować albo klikając w ikonę ołówka (po prawej stronie zdjęcia eksponatu), albo klikając w "Edytuj opis" (po prawej stronie pod opisem eksponatu). 

Jeśli zdarzy się, że wcześniej wprowadzony tekst będzie "znikał" po otwarciu formularza edycji, zalecamy wyczyszczenie pamięci podręcznej przeglądarki. Oznaczać to może bowiem, że "nie widzi" ona wprowadzonych ostatnio przez nas poprawek programistycznych ;)
23 sierpnia 2017
Życie należy sobie ułatwać :) Dziekuję wtedy Jurgen za opis legendy i nakierowanie na miejsca specjalne. Natomiast MYVIML powiadamiam, że sposób podany w odpowiedzi, zastosowałem w życiu i efekt natychmiastowy! :) Nie ma problemu:) Tak trzymam. Do następnego wpisu.
Pozdrawiam i biegnę powiększać moje muzeum:))
Dodaj komentarz

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.

Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.