Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 1510
teraz się zastanawiam... wszystkie moje opisy zbiły się w jeden blok, przez co stały się nieczytelne, mało przejrzyste... wcześniej wyglądało to, jak na poprawionym już opisie:
http://myvimu.com/exhibit/13159117-szelag-august-iii-sas-1754-h
jak mam teraz wszystko w ten sposób uczytelnić, to idzie się załamać... tygodnie pracy i poprawiania i cały mój dotychczasowy wysiłek poszedł w... ehhh...
Eksponatów: 67
Eksponatów: 24396
Po raz kolejny sprawdza się powiedzenie, że lepsze ( w założeniu) jest najgorszym wrogiem dobrego.
Eksponatów: 67
To oznacza tylko, że naprawdę dobre nie przychodzi bez wysiłku i niedogodności ;) Dziękujemy Wam za cierpliwość i wyrozumiałość - będzie świetnie! :)
Eksponatów: 1400