Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Oczywiście najchętniej widziałbym zęby mądrości lecz cóż nie pogardze żadnymi
Wiem że często z utratą zęba wiąże się jakaś "krwawa historia " - może coś zapodacie ?
Eksponatów: 129
Eksponatów: 1510
Zapewniam że nie stosuje środków odurzających i nie słodzi herbaty
Oto i on damariush
ps. a teraz robimy falę na stadionie :)
Eksponatów: 3
Eksponatów: 956
Eksponatów: 833
Ja niestety muszę nieco wstrzymać stworzenie swojej kolekcji "pro denti" do czasu aż mi moje wypadną lub mi wybiją ;)))
Eksponatów: 129
[czarny humor mi się włączył]
PS. Prawdopodobnie najwłaściwszym- po gabinecie dentystycznym - miejscem do poszukiwań ww. zabytków są miejsca ustawek naszych rodzimych wielbicieli futbolu ;))
Eksponatów: 3842
Eksponatów: 30
To wszystko jest jakieś takie chore :) Obyśmy nie zaczęli kolekcjonować np. obciętych paznokci czy czegoś podobnego.
Eksponatów: 833
Ostrzegam, że jeszcze coś dorzucę:)
Eksponatów: 30
Trzeba miejscowych kiboli za pytać, oni coś wiedzą o wypadających z nienadka zębach ;)
10 ode mnie !
Eksponatów: 1894
Zapraszam na SHOW :))))))
http://www.youtube.com/watch?v=-ruGx8FAEbY
I dorzuciłem;)
jako rzecze mądra głowa ;)
Eksponatów: 438