FOTO FORUM
Patronat medialny
Polecamy

LOSOWY EKSPONAT
guzik

Wymarzone nagrody

4 listopada 2021
Jak wiecie, w zamian za Wasze wsparcie na Patronite oferujemy Wam drobne, symboliczne "nagrody". Ich charakter i wartość zależy w dużym stopniu od funduszy i naszych "mocy przerobowych".

Jednak tutaj jest dobre miejsce, żebyście dali nam znać, jakie jeszcze nagrody byłyby dla Was atrakcyjne i sprawiłyby frajdę. Można puścić wodze fantazji! Oddajemy Wam głos!
Kustosz
4 listopada 2021
Ja mówiąc szczerze mam frajde z tego co jest, a najwieksza z wybierania eksponatow do zaprezentowania. Pomijając Patronite, moim marzeniem jest poznać w realu wielu z naszego grona (ogólnie) wiec nie pierwszy raz mówie o mniej lub bardziej formalnym zlocie. Jezeli by się nie udało jako całości to może na rozkręcenie choć właśnie dla patronów? Domyślam się że budżet MyViMu jest ograniczony wiec raczej myślę o czymś mniej formalnym.
Kustosz
4 listopada 2021
Mnie się marzy, żeby struktura muzeum zyskała jeszcze jeden poziom - albo np. żeby mieć filie muzeum o różnej tematyce...
Kustosz
5 listopada 2021
A z takich mniejszych marzeń to wyczerpał mi się limit tworzenia nowych kategorii. Na szczęście są tagi, które nie mają ograniczeń :-)
Dodaj komentarz

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.

Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.