Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 471
Eksponatów: 3842
Eksponatów: 2829
Eksponatów: 131
Eksponatów: 24076
Natomiast zainteresowała mnie wiadomość adresowana do kolegi "MarioBytom" o końcu ważności wpłaty (jak rozumiem wpłaty za pośrednictwem Patronite). Otóż ja takiej wiadomości nie otrzymałem i nadal co miesiąc zadeklarowana kwota jest ściągana z mojego konta.
A jak to wygląda u innych Kustoszy?
Eksponatów: 131
Eksponatów: 171
Eksponatów: 24076
Jeśli administracja w końcu odezwie się, wytłumaczy swoje milczenie i przedstawi plan na przyszłość wznowię wpłaty.
Informuje o tym tutaj, ponieważ ciągle mam nadzieję, że jakiś anonimowy "duch" administracji czyta to co piszemy na forum i może bodziec finansowy zadziała.
Swoją drogą nadal uważam, że nieprzyzwoicie mało kustoszy zadeklarowało chęć finansowego wspierania MyViMu. Myślę, że jeśli powodem zniknięcia administracji są problemy finansowe, to trzeba było szczerze porozmawiać o tym z uczestnikami, poinformować o kosztach i dochodach (jakieś dochody chyba są, bo reklamy też są, a wiadomo, że np. media żyją z reklam i to dobrze żyją) i wspólnie szukać rozwiązania.
A to półroczne milczenie jest po prostu niepoważne.
Eksponatów: 2829
Eksponatów: 1248
Eksponatów: 112
Eksponatów: 181
Karty katalogowe u mnie działają.
Szykujecie przejście na inny serwis? Jest w ogóle jakaś alternatywa na rynku? Dla mnie FB odpada.
Eksponatów: 181
Ogólnie to mam takie przemyślenia, że ok 2009 r. była moda na portale historyczne, ale ostatnio era filmików na YT i Facebooka chyba wyniszczyła tę niszę. Np. dobroni w zasadzie padlo, odkrywca jakoś tam ciągnie. Szkoda, że projekt Myvimu się kończy.
Eksponatów: 6818