Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 5
Otworzono nam drzwi, aby można było obwieścić światu, iż zwycięzcą konkursu literackiego został Kustosz Tomek112.
Jednocześnie, wprowadzając nową, świecką tradycję podnosimy zwycięzcę do honorowej i zaszczytnej rangi: Starszego Kustosza MyViMu.
Nagrodą jest nowoczesna myjka ultradżwiękowa, doskonała do czyszczenia drobnych przedmiotów metalowych oraz sztucznej szczęki. Gratulacje !!!
Zespół serwisu MyViMU
Eksponatów: 2
Eksponatów: 3842
Eksponatów: 2
Może ktoś ma jakieś doświadczenia
zaciekawiony R..s
Ps. Znalazłem kiedyś taki stary medalik i 1/2 kopiejki - czy da się to odczyścić?
Eksponatów: 3131
P.S. do gratulacji dołączają się moje kociaki...mrauu mrauu
Ja też zacząłem się zastanawiać czy taka ultradźwiękowa kąpiel pomogłaby moim niektórym guzikom. Może ktoś ma jakieś doświadczenia w tej materii i mógłby coś napisać. Liczę, że za jakiś czas Tomek coś nam napisze.
Eksponatów: 301
to nie myjka myje...
myje roztwór, zawiesina
myjka tylko przyśpiesza proces, bądź pozwala na stosowanie mniej agresywnego stężenia...
reszta zasad jak przy normalnych kąpielach chemicznych...
Eksponatów: 833
+żarcik-prawda:
.
.
.
.
jak z łikendu wróci to się ucieszy....
Eksponatów: 958
Nie wiem czy zasłużyłem....
A teraz kilka słów wyjaśnień, dziewięć dni szusowałem sobie po stokach na końcu świata (chodzi głównie o dostęp do internetu) nie wiedząc, że walczę z żywiołem aby nie połamać kości Starszego Kustosza MyViMu.
Dobrze, że mnie nie poniosło tak jak przy pisaniu :)
Jeszcze raz wszystkim dziękuję.
Eksponatów: 290
Eksponatów: 5
Dziękuję jeszcze raz, w weekend się pobawię to podzielę się wrażeniami.