Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 5
Jednocześnie pragniemy zapytać Was, jakiego sprzętu używacie. Postaramy się podpowiedzieć , co można wycisnąć z aparatu, jeśli wskażecie, co Wam przeszkadza przy wykonaniu fotografii, jaką chcieliście uzyskać.
Eksponatów: 46
W odpowiedzi na konkurs nadsyłacie fotki, jakich dawno nie widzieliśmy :)
Zapraszamy także uznanych Kustoszy do odkurzania eksponatów. Jakie aparaty dzisiaj będą w ruchu ? Piszczie :)
Eksponatów: 290
Naprawdę warto uczestniczyć w konkursie. Z każdym takim działaniem, nagrody będą coraz ciekawsze i dadzą dużo frajdy zwycięzcom :0)
Skanery, aparaty fotograficzne, systemy oświetleniowe, statywy, obiektywy, karty pamięci, banki zdjęć czy świetne książki - to wszystko czeka na uczestników konkursów i już.
Eksponatów: 1510
http://myvimu.com/blog/wielki-konkurs-fotograficzny-myvimu/
zgłoś kilka
Dziękujemy za odzew i do szybkiego!
tak wynika z informacji na blogu
Odkurzajcie eksponaty, dajcie im nowy, piękny obraz - są tego warte. Kilka ciekawych słów w opisie, także im nie zaszkodzi.
Mamy jescze dwa tygodnie do końca. Warto próbować, oj warto ( bliższa i dalsza rodzina zbieracza nie może )
Brat Kosma poruszył się właśnie w sarkofagu i zadudnił pokrywą:
"... dam monetę, każdemu, kto trzy konterfekty swojego ekponatum wykona, a piękne będą i do serca mojego przypadną..."
Wygląda na to, że chce się przewietrzyć? A może, ktoś ma fotografię mnicha przypominającą brata Kosmę? Też tu wstawcie jak i wasze propozycje fotograficzne do konkursu - niechaj i Inni mogą podziwiać.
zobaczcie co wyczynia Frozzer
Eksponatów: 958
No....Kosma po cywilnemu....:)
Przypominamy, że Każdy, kto nadeśle 3 nowe, dobrze ocenione fotografie już istniejącego lub nowego eksponatu, otrzyma monetę pamiątkową serwisu myvimu.com
Zgłoszenia można wklejać w tym poście oraz nadsyłać odnośniki na adres: [email protected]
Czekamy na wasze propozycje także w tym poście. Każde zgłoszenie nagrodzone zostanie pamiątową monetą myvimu !
Eksponatów: 438
mała zagadka dla numizmatyków...
co to?
:))
co ciekawe, na awersie nie ma daty wybicia - więc jakiś ewenement, błąd ?
nie znając średnicy - można strzelać jaki to nominał .
Ja strzelam - może to być 1 szeląg.
na rewersie pomiędzy dwoma gwiazdkami, chyba rzymska jedynka.
Poniżej napis SOLID, pod nim chyba napis R. P.
na samym dole jest jeszcze, o ile dobrze pamiętam, literka - ale nie kojarzę w tej chwili co to było za oznaczenie ... mennica ? inicjał mincerza ... nie wiem :)
czy zgadłem może ?
szukaj w Kopickim...
szukaj w Kopickim!
--------------------------------------------------------------
no mam ... Kopicki pisze :
2157 - szeląg koronny, b.r. (bez roku - dop. tyfus), próba /krak. Cz. Jarz./, R8, c.a.
czyli : moneta próbna :)
już nie chodzi o jej cenę, ale takie cudo mieć w kolekcji .... fiuuuuu, fiuuuu :))
-----------------------------------------------------------------
czy teraz będzie uścisk dłoni Prezesa, klapa, medal, goździk, buźka ?
widzę, że na bogato :))
dzięki wielkie
Eksponatów: 125
A przedmioty które wystawiłem w czasie trwania konkursu też można zgłosić?
Eksponatów: 3131
http://myvimu.com/thread/341-wielki-konkurs-fotograficzny-myvimu/1#130029587116883
Eksponatów: 311
Gdy już skończy się termin zgłaszania prac to czy będzie jakiś dział,wątek w którym będą pokazane wszystkie zgłoszone prace ?