FOTO FORUM
Patronat medialny
Polecamy

LOSOWY EKSPONAT
Bon Miejski : 15 Marek Sanockich
Bon Miejski : 15 Marek Sanockich

kto z Was poznaje tę uroczą damę ?

Profil Profesjonalny Moderator Starszy kustosz
29 czerwca 2011
Dama ze starej pocztówki ( a jakże ) ...no ciekawa jestem.....
Kustosz Profil Profesjonalny Starszy kustosz
29 czerwca 2011
Pola Negri?
29 czerwca 2011
nie ;) zgadujemy dalej...
Profil Profesjonalny Starszy kustosz
29 czerwca 2011
Może Wiktoria Kawecka ? [ podobna ;) ]
29 czerwca 2011
- podpowiem, że pani ta była jedną z najbardziej charakterystycznych i lubianych postaci polskiego kina przedwojennego. Na niniejszej pocztówce miała co najwyżej dwadzieścia- dwadzieścia-kilka wiosen i zapewne o karierze w filmie jeszcze nie marzyła ....(pocztówka, wydana była i nadana, co ciekawe, we Francji w 1904 roku) ....
Starszy kustosz
30 czerwca 2011
Jadwiga Smosarska ???
30 czerwca 2011
nie ;) - Jadwiga w roku nadania tej kartki miała zaledwie 6 lat .....szukamy kogoś, kto w latach 30-tych był już po 50-tce..
Starszy kustosz
30 czerwca 2011
no tak gapa, nie policzyłem sobie tych latek;)
30 czerwca 2011
Miecia Ćwiklińska?
30 czerwca 2011
o Tygrysie .....

Wspaniała i przesympatyczna Mieczysława Ćwiklińska ;) Tak to właśnie ona ....gdyby nie było podpisu, pewnie sama bym nie zgadła. Trzeba przyznać, że do Twarzy jej było z tymi makami.

Gratuluję !!!
30 czerwca 2011
To z tym tygrysem to do mnie było? Połechtało.... no chyba, że .....
30 czerwca 2011
to tiumfalny okrzyk pochwalny ;) dobrze, że połechtało - to nagroda za wybitne wyniki w zgadywance ;)
Dodaj komentarz

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.

Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.