FOTO FORUM
Patronat medialny
Polecamy

LOSOWY EKSPONAT
Warszawa - Politechnika - 1930-1939-1948
Warszawa - Politechnika - 1930-1939-1948

Jajca

11 stycznia, 22:08 , edytowany: 11 stycznia, 22:09
Podzielę się z Wami moim odkryciem. Od jakiegoś czas ktoś kopiował mi zdjęcie z mojej kolekcji i wrzucał na Facebook. Zdjęcie miało znak wodny MyVimu. Ja oczywiście biłem piane i szukałem winnych. Aż tu nagle dotarłem do źródła. Zdjęcia jest od 2015 na oficjalnym fanpage MyVimu jako reklama portalu. No fantastycznie. Ciekawe, czy ktoś jeszcze zarządza tym fanpagem żeby to usunąć.
Poza tym że robiłem z siebie głupka i wyzywałem ludzi od złodziei, to naprawdę można była nas uprzedzić że zdjęcia będą stanowiły reklamę serwisu w innych mediach.

Uprzejma prośba do administratora o usunięcie mojego zdjęcia z Facebooka:
https://www.facebook.com/photo?fbid=1185675374780694&set=a.201120493236192
11 stycznia, 23:48
Ew. czy ma ktoś namiar na jakiś kontakt z adminem, bo zdaje się, że adresy e-mail umarły?
Kustosz Profil Profesjonalny Starszy kustosz
12 stycznia, 19:04
Jeśli pytasz czy leci z nami pilot,to nie leci,lecimy od dłuższego czasu na autopilocie,załoga wyskoczyła na spadochronach,powoli odpadają części,czekamy na awaryjne lądowanie lub katastrofę.
13 stycznia, 07:38
Tak wiem, że zainteresowanie portalem spada od lat, ale myślałem, że może ktoś ma jakiś aktualny kontakt, bo ja tylko szukam kontaktu z administratorem, bo chciałbym żeby zdjęcie z moich zbiorów nie figurowało na Facebooku. Uważam że jest to nie w porządku, że to zdjęcie tam trafiło bez informowanie mnie o tym 9 lat temu. 
Z tego co widzę użytkownik Bocian był ostatnio aktywny i na LinkedIn pojawia się ktoś kto pracuję/pracował w MyVimu, więc będę próbował nadal. E-maile już nie działają, w każdym przypadku przychodzą zwroty. 
3 dni temu o 10:43
Już chyba dwa lata temu był problem, żeby administrator  cokolwiek odpisywał.Widze że jednak nic sie nie zmieniło.Więc tak jak pisze Jurand - ratuj się kto może :)
Kustosz
3 dni temu o 11:13
Ciekaw jestem czy są prowadzone jakieś próby sprzedania marki myvimu i ile ten serwis mógłby kosztować? Czy przykładowo ktokolwiek pomyślał o możliwiści pozyskania jakiś środków z ministerstwa kultury? Przecież w wielu naszych wirtualnych muzeach jest schowany spory kawałek historii i pasji - a w niektórych przypadkach o charakterze niemal unikatowym na skalę kraju...
Kustosz
2 dni temu o 14:49
Dodaj komentarz

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.

Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.