Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 345
Eksponatów: 438
jak widać wina po stronie systemu - lub łącza
Do tego potrzebna nam informacja w którym miejscu serwisu nie udało się załadować oraz bardzo pomocne byłoby przesłanie dokładnie tej fotki która nie daje się załadować na adres [email protected]
Eksponatów: 3131
Czy uproszczone wgrywanie zdjęć też nie działa ?
Może jakiś plugin albo antywirus blokują ?
Nie mam pewności ale może mieć to związek także z Javą, czy jest zainstalowana w najnowszej wersji ?
u mnie czasem ta prosta rzecz czyni prawdziwe cuuuuuuddddaa
Eksponatów: 958
I zmień rozmiar, nie wiem czy akurat 150 ale chodzi o to żeby zmienić wielkość.
Takie czary-mary i nie wiem czemu ale u mnie czasem to działa przy wrzucaniu wielu plików ;)
a jaką masz przeglądarkę ?
Czy był instalowany jakiś pakiet bezpieczeństwa, system antywirusowy. Oczywiście proszę nie podawać ważnych danych publicznie a na [email protected]
Eksponatów: 3842
Eksponatów: 67
Eksponatów: 3842
Eksponatów: 29506
W pierwszym wypadku pojawia się okno EDYCJA OBRAZÓW z napisem "zaznacz kursorem obszar, który chcesz wyróżnić na zdjęciu...", tylko problem w tym, że zdjęcia nie ma. Jest jedynie białe tło.
W drugim wypadku pojawia się okno z komunikatem "Nie posiadasz ustawień znaku wodnego. Przejdź do ustawień." To nie prawda, bo znak wodny już 100 razy zapisywałem, ale przy każdej próbie wczytania historia się powtarzała.
Ale dzisiaj było inaczej. Po komunikacie, że nie mam znaku wodnego przechodzę do tych ustawień i po raz kolejny klikam na ZAPIS. Tym razem pojawia się napis "Błąd zapisu" i nic więcej nie da się zrobić. Jeszcze jedna próba. Po pojawieniu się informacji, że nie mam znaku wodnego, dla odmiany nie klikam na "przejdź do ustawień" tylko na "Zamknij". Wtedy pojawia się okienko z komunikatem "Błąd! user_id-param required". No i co z tym fantem zrobić?
Odnośnie przeglądarki: używam Firefox 8.0, ale na IE8 jest dokładnie to samo.
google chrome
przed momentem dodałem aktywny obszar - czyli działa
XP home
tysz działa