Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 22
Otow mam problem z dodawaniem zdjec.
Zaznaczam plik, wysyła sie po czym mam komunikat "Wgrywanie sie nie powiodło. Brak pliku" i kaze wgrac odnowa. Ten sam blad dostaje przy Zaawansowanym i Uproszczonym trybie dodawania.
Eksponatów: 125
Eksponatów: 438
1. fotka na dysku lokalnym HD - nie usb (utrata komunikacji - portu USB - również czytnika kart)
2. połączenie przez LAN kablowy - czyli nie Wi-Fi (time outy - gubienie pakietów)
chrome via GSM - idzie
Zdjecia leca z HDD.
Skrypt do Uploadu przyjmuje pliki jpeg o max. rozmiarze do 2MB a moje maja ponad 5MB, szkoda tylko ze nie jest to nigdzie napisane, pomimo iz kaze sie wzucac pliki o jak najlepszej jakosc z Tu blokada.
to coś Ci nie wyszło...
Eksponatów: 319
Eksponatów: 29364
Eksponatów: 301
odbiorca nie będzie w stanie odczytać poczty
Eksponatów: 3131
Eksponatów: 5
W tej chwili trwają prace nad egzorcyzmami nad serwisem oraz dodatkowo już dla rozrywki przypalamy w naszej sali tortur pięty administratorowi za ciekawy początek weekendu.
Eksponatów: 4
Eksponatów: 958
Eksponatów: 1400
Eksponatów: 67
Co się dzieje po kliknięciu ikonki dodawania zdjęcia? Czy macie również problem z uzyskaniem dostępu do schowka (np. przez menu "Moje miejsca")? Prosimy od razu o sprawdzenie czy ten błąd występuje również przy użyciu innych przeglądarek.