Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 311
Dziś zajrzałem do zakładki "Pomoc w uzupełnieniu opisów" i zauważyłem, że posiadam 70 punktów i tak z ciekawości pytam - do czego służą te punkty ? Czy mają tylko charakter poglądowy pokazujący ile uzupełniłem opisów itp. czy na przykład w przyszłości można będzie je na coś wymienić ?
Pozdrawiam.
Eksponatów: 1510
Mogę uchylić rąbka tajemnicy ale jednym z celi jest również umożliwienie kolekcjonerom otrzymania korzyści z ich hobby i zbiorów. Jak na razie utknęło w fazie prawnej i podatkowej i czekamy na analizy i wytyczne US.
Eksponatów: 3131
Ostatnio musiałem składać pisemne oświadczenie tłumaczące co to jest "startup w okresie inkubacji" :)
Eksponatów: 18
Eksponatów: 3131