Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 391
pozdrawiam SzlacheckieOstatki
Eksponatów: 192
Eksponatów: 3842
Eksponatów: 29506
Ale faktem jest, że osoby niezarejestrowane nie mogą zwrócić się bezpośrednio do kustosza muzeum. Miałem dwie sytuacje, gdy "ktoś" z zewnątrz chciał porozmawiać o interesującym go eksponacie i musiał w tym celu specjalnie założyć muzeum - jednorazowe muzeum. Myślę, że takich martwych muzeów bez eksponatów trochę jest. Więc może jednak jakaś możliwość kontaktu z zewnątrz bez posiadania własnego konta w MyViMu przydałaby się. Ale czy to musi być Księga Gości - na ten temat nie mam wyrobionego zdania.
Od kilku dni jestem w posiadaniu owej lampy. Nie jestem kolekcjonerką więc ją chciałam sprzedać , z tym że nie mam pojęcia ile to może kosztować. Pytałam w różnych sklepach z antykami ale nikt mi nie udzielił odpowiedzi , ponieważ taką lampę widzieli pierwszy raz w życiu. Gdyby nie Pana imponująca kolekcja , to ciężko było by mi trafić na jej trop ;)
Przepraszam że zawracam Panu głowę , ale bardziej kompetentnej osoby chyba nie znajdę.
Pozdrawiam
/Imię i nazwisko/
Eksponatów: 29506
http://allegro.pl/lampa-gornicza-elektryczna-epl-firmy-dominit-i3172518973.html
Eksponatów: 3131
Eksponatów: 104
2. Jeżeli ktoś zgadza się na kontakt może w swoim profilu w opisie muzuem podać swój adres e-mail ale sugeruję jakiś "śmieciowy"
3. Księga gości to dodatkowy mechanizm powodujący sporo problemów, tego kto ma pilnować tam porządku, jakimi kryteriami się kierować, to również dodatkowy mechanizm który musimy konserwować co przy małej jego "utylizacji" jest kosztem.
4. Dodanie mechanizmu formularza kontaktu znowu spowoduje walkę z robotami
5. "Martwe" muzea i tak produkujemy zasłonkami, i dla nas są wartością dodaną. "Na codzień" nie są one dla aktywnych użytkowników utrudnieniem.