Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 97
Eksponatów: 532
Eksponatów: 1510
Eksponatów: 192
Eksponatów: 29538
A to że bracia Czesi nie potrafią napisać opisu własnymi słowami, tylko kopiują słowo w słowo od nas, to tylko świadczy o ich ułomności, a my możemy być dumni, bo jesteśmy wzorem. Pewnie, że byłoby lepiej gdyby podawali źródło, ale nie przesadzajmy. W takim przypadku można to wybaczyć.
A swoją drogą, ciekawe dlaczego na czeskim portalu (aukro choć spokrewnione z allegro, to jednak skierowane do Czechów, a nie Polaków), a więc dlaczego piszą po polsku, kto to tam zrozumie?
Eksponatów: 532
skoro on jest pierwszakiem, przestraszyć go ? :-)
Eksponatów: 3131
Z uwagi niską szkodliwość czynu i brak znamion działania z premedytacją, proponuję zaniechać "straszenia" pepika z 15 gwiazdkami i nie tracić kasy na prawników. Myślę także, że ten nieszczęsny "wyciąg z googla" nie przysporzy mu niezasłużonych korzyści materialnych, co każdego Polaka, w tej szczególnej sytuacji, powinno cieszyć.
Eksponatów: 192
Nie powiem wkur.... mnie bardzo bo mnie zaczął obrażać, że jestem nierozgarnięty i gdybym trochę poszukał na necie to można wszystko znaleźć. Akurat opisu do tej lampy szukałem w Google bardzo długo, bo nic mądrego o firmie tej lampy niestety nie znajdowałem. Nawet nie wiedziałem czy był trafny. Dopiero jak kolega Sixpack wystawił tą samą lampę z podobnym opisem utwierdziłem się w przekonaniu że jest ok.
Zgadzam się z przedmówcami - fajnie by było gdyby podawali źródło opisu i byłby to link z myvimu. Zainteresowani kolekcjonerzy chcący kupić dany przedmiot mogliby dzięki temu zwiedzać nasze muzea, być może jakiś niewielki procent zwiedzających odezwałoby się do nas - dzięki temu można by nawiązać nowe kontakty handlowo kolekcjonerskie. Ja dodaje zawsze link z myvimu do sprzedawanych przedmiotów na allegro, jeśli taki sam mam wystawiony w myvimu. Dzięki temu zwiększam oglądalność swoich zbiorów i od czasu do czasu mam jakieś pytania od kolekcjonerów - polecam ten sposób.
Eksponatów: 105
Niestety moich fotek skopiowanych "bez wiedzy i zgody "nie spotykam nigdzie - nikt kopiować nie chce :(((( ....
Eksponatów: 105