Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 67
Chcielibyśmy poinformować, że pojawiła się nowa wersja serwisu, która zawiera kilka zmian:
- Możliwość dodania atrybutu do zaznaczonych eksponatów w kolekcji. Teraz wystarczy na stronie edycji kolekcji wybrać eksponaty, wybrać atrybut i wprowadzić wartość by móc dodać ten atrybut do wszystkich zaznaczonych eksponatów. Bardzo przyśpiesza to dokładne opisywanie podobnych przedmiotów.
- Wprowadzono limit eksponatów w kolekcji na 500. Pomimo tak wysokiego limitu zalecamy dzielić kolekcje na mniejsze, np. do stu przedmiotów. Mniejsze kolekcje są łatwiejsze do przeglądania.
- Ikonki typu profilu wyświetlane koło loginu (dla kont PRO, Komercyjnych i Starszych Kustoszy)
- Ikonka powrotna do serwisu MyViMu na stronach profilowych. Po niezliczonych sugestiach zdecydowaliśmy się dodać taką ikonkę by ułatwić nawigację.
- Zabezpieczenie przed wyjściem ze strony dodawania lub edycji wydarzenia bez zapisania zmian
Najważniejsze poprawki:
- naprawa stronicowania na forum
- naprawa listy eksponatów w wystawie
- naprawa filtrowanie kolekcji w widoku własnych zbiorów
--------------------
Mamy nadzieję, że wprowadzone funkcje i zmiany przypadną do gustu. Nasza ekipa pracuje, aby wdrożyć nowe rozwiązania najszybciej jak to możliwe. Dziękujemy też wszystkim zgłaszającym problemy i usterki bo dzięki temu mogliśmy je szybciej rozwiązać.
Eksponatów: 958
Eksponatów: 3842
Fatal error: Call to a member function get() on a non-object
http://myvimu.com/exhibitions
Eksponatów: 29383
- "użytkownik XXX dodał (tu nazwa mojego muzeum) do ulubionych".
- "użytkownik XXX lubi (tu nazwa mojego muzeum)"
- "Twoje muzeum zostało dodane do ulubionych przez XXX"
Na pierwszy rzut masło maślane, czyli 3 razy to samo. Ten sam kotlet, nawet nie w trzech różnych sosach, tylko na trzech różnych talerzach. Ale o co tu chodzi? Przecież smak kotleta nie zależy od tego na jakim talerzu go podano. Uprz. proszę mnie "oświecić" w tym temacie.
A może ktoś z serwisu to wyjaśni?
Eksponatów: 3131
dowód poniżej...
Tomator, sprawdź jeszcze raz u siebie powiadomienia, bo zrobiłam to samo (odlubiłam i polubiłam ) - czy nadal 3 x TAK ?
Yuppi, ja tu widzę, że jednak lubisz mnie nie raz, nie dwa, lecz jednak trzy razy.