FOTO FORUM
Patronat medialny
Polecamy

LOSOWY EKSPONAT
20 ZŁ 2 monety

Wysyłka do USA

Strony: 1 2 3 4
14 lutego 2015
''Nawigator''mam prosbe,mozesz podeslac,linka z usps,o tych opoznieniach w dostawie paczek,jakos nie moge znalesc,z gory dziekuje....
14 lutego 2015
Piotr ! Napisal ze juz zdjeli ten link .Sprawdzilem przed sekunda . Rzeczywiscie juz nie ma tej info . Ja mu pokazalem ta info jak wyslalem do niego paczke . Mysle ze juz Ci dzis nie odpowie . Chyba sie zawinal spac ?
Wrzuc na luz . Mialem taka opcje w zeszlym roku ze wysylal mi ten sam gosc co tydzien paczke . 4 sztuki . Paczka numer 2 przyszla tydzien po paczce numer 3 . W matematyce daje to wynik 2 tygoni "bladzenia" lub lezenia w magazynie ISC .......... Ale doszla . USPS jest nietykalne . Podlegaja pod government wiec tylko mozesz czekac .
14 lutego 2015
nie o to chodzi,mam pol auta rozebranego,udalo mi sie znalesc czesci do niego w PL,o polowe taniej niz tutaj,zwlaszcza ,ze dolar ma tam w tej chwili jakas wartosc,ale nic,trzeba czekac tak jak mowisz....
14 lutego 2015
Znam temat bo jezdze autami niemieckimi wiec czesto wysylali mi klamoty z niemeic lub PL . Nawet sciagalem sobie felgi schnitzer -a . Korzystalem jednak z Polameru . Poczta byla za droga . Polamer dal mi dobra cene .
14 lutego 2015
A nie wyslali ci tych fantow paczka morska ?
w PL masz ostatnia lokalizacje przesylki z Warszawy czy Pruszcza Gdanskiego ?
14 lutego 2015
January 29, 2015 , 1:25 pm
Processed Through Sort Facility
WARSZAWA WER, POLAND
January 28, 2015 , 11:06 pm
Processed Through Sort Facility
WARSZAWA WER, POLAND
January 27, 2015 , 2:55 pm
Acceptance
POLAND
Ja wysylam przez firme Doma,paczka lotnicza w 5 dni u odbiorcy,bardzo jestem zadowolony z ich uslug,musze sie dowiedziec czy wysylaja z PL i jakie ceny...
14 lutego 2015
Ja nie mam u siebie tej firmy . Musial bym jechac do Chciago . Teraz za czesto juz nie jezdzie .Lenistwo . Wczesniej jednak korzystalem z ich wysylek i rzeczywiscie bylem zadolony .
Kustosz
14 lutego 2015
Ja zawsze wysyłałem Pocztą Polską jako polecony priorytetem i nigdy nie było problemu, większości do USA, raz tylko dałem ciała i do Australii wysłałem polecony ekonomicznie, paczka przepłynęła chyba kulę ziemską dookoła zanim dotarła, potem dopiero się dowiedziałem że priorytetem latają, ekonomiczne jadą i/lub pływają.
14 lutego 2015
mi sie tylko raz zdrzylo czekac na paczke ekonomiczna,z Polski,czekalem prawie piec tygodni,od tej pory zawdze staram sie zamawiac poleconym...
14 lutego 2015
Pogadaj z Robkeim na temat jednej jego paczki . 5 tygodni to latała / jedziła / po jego stanie .Ciekawosta jest ze nie schowali jej tylko odsyłali z poczty na poczte skanujac . Caly czas ja wyswietlalo gdzie jest . Miał spiecie z baba z USPS , po złosci mu zrobiła i powiedziała mu to prosto w twarz . Po dwoch miesiacach odesłali paczke do PL .
15 lutego 2015
Ja list polecony priorytetowy wyslalam z Warszawy 28 stycznia, wedlug sledzenia na stronie poczty list wyszedl z Polski na drugi dzien 29, natomiast na USPS ciagle jest 'origin post is preparing shipment'. Dodam, ze list ma dojsc do uniwersytetu w Bostonie, jest jakaś opcja żeby to przyspieszyć? Czy to znaczy, ze list lezy w sortowni w NYC czy mozliwe ze sie zgubil po drodze? pani w okienku mowila, ze ma isc okolo tygodnia.. A tu 3 tygodnie i nic
15 lutego 2015
witaj w klubie,ten sam dzien wysylki,cierpliwosci,tak jak pisza chlopaki wyzej....
17 lutego 2015
swieza fota z sortowni;)
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0bb1ffe4683b8333.html
18 lutego 2015
Troche nie swieza, pisze zdjecie wykonano 13.11.2013
Przedwczoraj wyslalam kolejny list z dokumentami do Bostonu, ciekawe ile bedzie isc, smiesznie jak dojdzie szybciej niz tamten z 28 stycznia.
Babki w okienku na poczcie jak spytalam to powiedziala, ze maja wlasnie zawalone sortownie w stanach i jak wysylalam tamten list to dopiero beznadziejna pogoda sie zaczynala, pozniej dowalali kolejne przesylki z calego swiata i pewnie moja jest na spodzie i teraz jak powoli ogarniaja te przesylki to biora te z wierzchu, a moja pewnie gdzies na szarym koncu, dlatego tak dlugo. Super ze deadline do uniwersytetu mam 1 marca..
Profil Profesjonalny
18 lutego 2015
Mi część przesyłek już dotarła na miejsce docelowe, najgorzej, że listy z 9 grudnia jeszcze zalegają :)
Pozdrawiam!
18 lutego 2015
9 grudnia???? Toz to 3 miesiace zaraz bedzie!
Kired a kiedy wyslales? I czy priorytetem?
Profil Profesjonalny
18 lutego 2015
Z tego co pamiętam 4 listy wysłane 9 grudnia, polecone priorytetowe. Reklamacja złożona na początku lutego, czekam na odpowiedź i jestem dobrej nadziei :) Fotki z sortowni w USA?
18 lutego 2015
Reklamacje skladales na stronie USPS czy w poczcie polskiej?
Profil Profesjonalny
18 lutego 2015
PP
23 lutego 2015
W koncu moj list zostal dzisiaj dotarczony. Ciekawe ile bedzie szedl ten drugi co wyslalam 16 lutego :)
23 lutego 2015
to dobra wiadomosc dla ciebie,moje paczki ciagle bez ruchu;(
23 lutego 2015
julkita,a twoj status paczek zmienil sie cos w ostatnim czasie,jak sprawdzales na usps,to byly jakis ruchy?
Profil Profesjonalny
23 lutego 2015
U mnie 3 paczki dotarły, 7 jeszcze leży na sortowni. Najbardziej mnie martwią zamówienia z 9 grudnia... :)
24 lutego 2015
Zdjęcia tutaj macie linka do screena z usps tracking
14 marca 2015
list z 16 lutego nadal nie doszedl i ciagle jest 'origin post i preparing shipment' dzwonilam do USPS i tez mowia, ze nie maja takiej przesylki w systemie
a jak z waszymi przesylkami?
Strony: 1 2 3 4

Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.

Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.