Ta witryna korzysta z plików cookies w celu dostosowania zawartości do preferencji użytkownika oraz tworzenia anonimowych statystyk, również przy użyciu usługi Google Analytics. Kliknięcie "Tak, zgadzam się" lub dalsze korzystanie z serwisu bez wybrania żadnej z opcji oznacza akceptację cookies i przetwarzania danych zbieranych automatycznie, zgodnie z Regulaminem.
Kliknij tutaj, jeśli chcesz dowiedzieć się więcej o wykorzystaniu danych zbieranych automatycznie.
Eksponatów: 210
Wrzuc na luz . Mialem taka opcje w zeszlym roku ze wysylal mi ten sam gosc co tydzien paczke . 4 sztuki . Paczka numer 2 przyszla tydzien po paczce numer 3 . W matematyce daje to wynik 2 tygoni "bladzenia" lub lezenia w magazynie ISC .......... Ale doszla . USPS jest nietykalne . Podlegaja pod government wiec tylko mozesz czekac .
w PL masz ostatnia lokalizacje przesylki z Warszawy czy Pruszcza Gdanskiego ?
Processed Through Sort Facility
WARSZAWA WER, POLAND
January 28, 2015 , 11:06 pm
Processed Through Sort Facility
WARSZAWA WER, POLAND
January 27, 2015 , 2:55 pm
Acceptance
POLAND
Ja wysylam przez firme Doma,paczka lotnicza w 5 dni u odbiorcy,bardzo jestem zadowolony z ich uslug,musze sie dowiedziec czy wysylaja z PL i jakie ceny...
Eksponatów: 6822
Eksponatów: 21
http://www.fotosik.pl/pokaz_obrazek/0bb1ffe4683b8333.html
Przedwczoraj wyslalam kolejny list z dokumentami do Bostonu, ciekawe ile bedzie isc, smiesznie jak dojdzie szybciej niz tamten z 28 stycznia.
Babki w okienku na poczcie jak spytalam to powiedziala, ze maja wlasnie zawalone sortownie w stanach i jak wysylalam tamten list to dopiero beznadziejna pogoda sie zaczynala, pozniej dowalali kolejne przesylki z calego swiata i pewnie moja jest na spodzie i teraz jak powoli ogarniaja te przesylki to biora te z wierzchu, a moja pewnie gdzies na szarym koncu, dlatego tak dlugo. Super ze deadline do uniwersytetu mam 1 marca..
Eksponatów: 667
Pozdrawiam!
Kired a kiedy wyslales? I czy priorytetem?
a jak z waszymi przesylkami?